De nieuwe Beau Monde ligt in de winkel!

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel. Een gloednieuwe glamour glossy voor jou, met dit keer een wel heel...

Lees ook

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel. Een gloednieuwe glamour glossy voor jou, met dit keer een wel heel speciaal covermodel.

Wat lees en zie je nog meer? 

– INTERVIEW OG3NE Niet zomaar drie lieve, zingende zusjes:“We kunnen heel direct zijn. Niet altijd even goed voor de sfeer.”
A ROYAL MEETING En dan mag je als BN’er ineens handjes schudden met Bea, Wim-Lex of Máx. “Gelukkig droeg ik niet hetzelfde als de koningin.”
MANNENPRAAT Acteur Manuel Broekman draait z’n hand niet om voor wat huishoudelijke klusjes, terwijl hij probeert door te breken in Amerika.
DE BFF VAN WINONAH DE JONG Al bijna 20 jaar delen ze lief & leed. “Van de eerste stiekeme tatoeages en piercings, tot de geboorte van mijn dochter; Noon was erbij.’
LECO’S LOOK ‘Shownieuws’-blondie Celine Huijsmans krijgt drie looks om on screen te shinen.
MAKE OVER Zangeres Maan verandert in een beeldschoon, beroemd, bloggend topmodel.
DIVA FRED VAN LEER Wat een mooie vrouw is hij. Met pruik en hakken showt Fred dé nude-looks van nu. In de buurtsuper, want ja, als je van shoppen houdt…
DE GARDEROBE VAN CYNTHIA ABMA De ex- ‘GTST’-actrice openhartig over couture en postuur: “Vroeger beheerste dun- zijn mijn leven.”

Wil je een abonnement nemen op Beau Monde? Bestel deze hier.

Laatste nieuws

Zie ook