Queen viert fleurig Pasen

De Queen vierde een fleurig Pasen met héél veel bloemen. De festiviteiten begonnen traditioneel met een ke...

Lees ook

De Queen vierde een fleurig Pasen met héél veel bloemen. De festiviteiten begonnen traditioneel met een kerkdienst waar een groot contingent Windsors bij aanwezig was.

Present bij de dienst in St George’s Chapel in Windsor waren prinses Anne en haar man sir Timothy Laurence, haar zoon Peter en schoondochter Autumn Phillips (blauwe jas), Eugenie (in Goldust Millinery) en Beatrice (met gouden dopje), de prinsessen van York en hertogin Kate en prins William.

© ANP

De Queen en prins Philip arriveerden per auto bij de kerk, de rest van het gezelschap liep van Windsor Castle naar het godshuis, #itsgoodtobequeen.

© Getty Images

Ook van de partij was prins Edward met zijn vrouw Sophie (roze jas) en hun kinderen lady Louise (blauwe jas, wat is ze gegroeid!) en James. Kroonprins Charles schitterde door afwezigheid: hij brengt de paasdagen met Camilla door op Balmoral en ging daar in Crathie Church naar de kerk. Ook prins Harry was er niet bij. Die is in Toronto voor een romantische Pasen met zijn vriendin Meghan Markle.

Zeldzaam kniksje

© ANP

De hertogin van Cambridge, in Catherine Walker met heur haar in een fraaie chignon, maakte stralend een kniksje voor Hare Majesteit. Dat doet ze altijd, maar vaak is dat niet te zien, omdat het volgens de etiquette alleen verplicht is op het eerste moment dat ze elkaar op een dag zien. Dat was dus vanmorgen het geval.

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook