Dit zijn de work-out tips van Winston Gerschtanowitz en Carlos Lens

Winston Gerschtanowitz is mede-initiator van Fitchannel.com, een online sportschool waarbij je kunt sporten met een coac...

Lees ook

Winston Gerschtanowitz is mede-initiator van Fitchannel.com, een online sportschool waarbij je kunt sporten met een coach naar keuze, onder wie Mark Tuitert en Carlos Lens. Wij spraken Winston én Carlos over hun eigen doelen op het gebied van sport.   

Wat train jij het meest? 

Winston: “Ik ben bezig met afvallen. Dus doe alles een beetje, niet één lichaamsdeel meer dan het andere. Ik wil vooral alle Fitchannel-cursussen zelf ervaren. Nu volg ik de cardiobokstrainingen van Remy.” 
Carlos: “Ik train zes keer per week. Dag één train ik borst, triceps en schouders. Dag twee rug en biceps. Dag drie benen en buik. En dat herhaal ik. Eén keer in de week kickboks ik samen met mijn zoon.” 

Wie is jouw killerbody voorbeeld? 

Winston: “Mannen met een sixpack hebben te veel vrije tijd. Ik vind het wel fijn als je aan mijn lichaam ziet dat ik iets aan sport doe. Dus als voorbeeld neem ik graag mezelf, maar dan met een paar kilo minder.” 
Carlos: “Jason Statham, acteur uit onder meer The Mechanic. Hij is wel wat klein, maar heeft een goed lijf. Zijn verhoudingen kloppen: z’n buik, rug en armen.” 

Wat eet je op je cheat day? 

Winston: “Ik kan echt genieten van Thais eten. Ik ben geen snoeper, maar kocht laatst een zak drop. Die heb ik snel de auto uitgegooid, want voor je het weet zit je de hele dag met je hand in die zak.” 
Carlos: “Winegums! En moksi meti – een Surinaams gerecht met gemengd vlees, veel rijst en weinig groente. En chocolade.” 

LEES OOK:

 

 

Laatste nieuws

Zie ook