Deze vrouw houdt zo van hertogin Kate dat ze al haar looks kopieert

Kate Middleton mag dan wel een dikgespekte bankrekening hebben (en een team van stylisten), maar Kate Urbanksa zoekt gew...

Kate Middleton mag dan wel een dikgespekte bankrekening hebben (en een team van stylisten), maar Kate Urbanksa zoekt gewoon eBay af om de stijl van The Duchess te kopiëren.

Ze heeft al meer dan 4.000 volgers op haar Instagram GreatRepliKate’ en deelt haar trucjes voor het stelen van al Kates looks; van de gouden oorbellen tot de nude pumps. De Britse struint alle re-sale sites af waar ze designer looks scoort voor maar een fractie van de prijs. Voor wat ze niet kan vinden, huurt ze een naaister om het na te maken. “Ik hou van Kate Middleton en haar stijl. Haar look is bescheiden, tijdloos en zo anders dan alle celebrities vandaag de dag,” aldus Kate op Daily Mail.

Naast Kate is ook Meghan Markle een voorbeeld voor Urbanska. “Haar stijl is net als Kate vrouwelijk, maar wel moderner en stouter.” Misschien zien we binnenkort wel een nieuw Instagram-account verschijnen..

Just a quick one πŸ™‚ #replikate #katemiddletonstyle #katemiddleton #duchesskate #duchessofcambridge #duchesskateofcambridge

Een bericht gedeeld door GreatRepliKate (@greatreplikate) op

Boxing Day πŸ™‚ #replikate #myroyalcloset #duchesskate #katemiddleton #duchessofcambridge #whistles #belladress

Een bericht gedeeld door GreatRepliKate (@greatreplikate) op

#replikate #katemiddleton #reallywildclothing #duchesskate #duchessofcambridge #myroyalcloset #zara #shoes

Een bericht gedeeld door GreatRepliKate (@greatreplikate) op

BRON: GOODHOUSEKEEPING

LEES OOK:

Laatste nieuws