Kate stiekem op het vrijgezellenfeest van Pippa

De nu al beroemde bruiloft van Pippa Middleton en magnaat James Matthews is eindelijk in aantocht. Over anderhalve maand...

Lees ook

De nu al beroemde bruiloft van Pippa Middleton en magnaat James Matthews is eindelijk in aantocht. Over anderhalve maand geven de twee socialites elkaar het jawoord en daarom vierde Pippa zo’n drie weken geleden haar vrijgezellenfeest. Terwijl iedereen dacht dat haar zus Kate Middleton op dat moment in Groot-Brittannië zat, blijkt nu niets minder waar. 

Prins William kwam drie weken geleden flink in opspraak toen hij de bloemetjes buiten zette tijdens een après-ski in de Zwitserse Alpen. Hij was toen samen met een groep vrienden op ski-vakantie en werd stiekem gefilmd toen hij uitbundig aan het dansen was. Vrouwlief Kate en kinderen George en Charlotte waren nergens te bekennen. 

Nu blijkt dat Kate datzelfde weekend óók aan het skiën was, slechts zo’n 100 kilometer verderop. Prins William en de hertogin van Cambridge deelden zelfs samen een privé-jet, waarbij ze na aankomst ieder hun eigen weg gingen. William ging met zijn vrienden richting Verbier in de Zwitserse Alpen en Kate vertrok met haar gezelschap richting het Franse Meribel voor het vrijgezellenfeest van Pippa.

Een bron vertelt aan The Sun: “Pippa is dol op skiën en daarom wilde ze op deze manier haar vrijgezellenfeest invullen. Ze verbleven in een uiterst exclusief chalet, van alle luxe voorzien, waarbij cadeaus als slippers van Uggs en luxe parfums op hen lagen te wachten. Het was een klein, intiem privé-feestje en iedereen heeft zich geamuseerd.” William was dus niet de enige die feest vierde. 

Lees ook:

Bron: The Sun, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook