Hoe Rachel Hazes denkt over de tatoeages van Roxeanne

Deze maand schittert Roxeanne Hazes op de cover van Beau Monde. In gesprek met entertainment editor Agnes onthult ze het...

Lees ook

Deze maand schittert Roxeanne Hazes op de cover van Beau Monde. In gesprek met entertainment editor Agnes onthult ze het één en ander over haar leven. Zo ook over haar moeder en hoe zij over haar tatoeages denkt.

Over Erik: binnen een maand hadden jullie matching tattoo’s. Je weet zeker dat hij geen rebound is?
“Dat weet je natuurlijk nooit zeker, maar het voelt heel goed. Op dit moment zie ik hem als de liefde van mijn leven en ik hoop dat dit zo blijft. Ik ben niet alleen verliefd, maar echt gek op hem. Hij maakt mij een nog mooier mens dan ik ben. Als je dat in elkaar kunt vinden, dan ben je er denk ik wel. Een baby lijkt me hartstikke leuk, vindt hij ook, maar ik focus me voorlopig op mijn album.”

Wat zei je moeder over de tattoo?
“Mijn moeder is anti-tatoeages. Zelfs mijn tattoo die ik als ode aan haar heb laten zetten vond ze moeilijk. Ze zei nog: ‘Zet mijn naam er maar niet bij.’ Ik moest zo lachen; ze is mijn moeder, dat zal nooit veranderen. Ik ben 24 en volwassen, maar ik heb het zetten van mijn nieuwste tattoo natuurlijk – we zijn heel close, mijn moeder woont boven mij – met haar besproken. Ze liet de beslissing bij mij, wetende dat ik de goede keuze maak. Ze moedigt me altijd aan om mijn hart te volgen en is blij dat ik zo gelukkig ben.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Dario & Misja

Laatste nieuws

Zie ook