Met dít beroep wilde Romy Monteiro eigenlijk haar geld verdienen

Net als haar moeder schittert Romy Monteiro in musicals. Momenteel is de 24-jarige te zien in The Bodyguard, maar het ha...

Lees ook

Net als haar moeder schittert Romy Monteiro in musicals. Momenteel is de 24-jarige te zien in The Bodyguard, maar het had niet veel gescheeld of ze had een heel ander vak beoefend. Sterker nog, Romy wilde in eerste instantie helemaal niet zingen.

Aan Beau Monde vertelt de rijzende musicalster dat ze het nu fantastisch vindt om in de voetsporen van haar moeder te treden, maar dat het vroeger wel anders was. Antje probeerde Romy keer op keer over te halen om mee te doen aan de Soundmixshow, iets wat ze écht niet wilde. Nee, ze richtte haar toekomst liever anders in: “Ik wilde in de marketing en pr werken.”

Romy was zo vastberaden om niet te gaan zingen – tot haar 19e was dat niet eens een optie – dat ze zelfs aan een studie begon om haar marketing en pr-droom te verwezenlijken. “Juist omdat ik achter de schermen had gezien hoe stressvol het vak ook kan zijn. Als er weer eens iemand door zijn enkel ging bijvoorbeeld.” Toen ze 19 was veranderde dat nadat een vriendin Romy overhaalde om een Whitney Houston liedje te zingen. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen. “Ik houd me inmiddels vier jaar met muziek bezig.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP Interview: Merel Brons

Laatste nieuws

Zie ook