Zó ziet Frans Bauer junior er tegenwoordig uit

Frans Bauer heeft de titel Papa van het Jaar niet voor niks op zijn naam staan. Elke vrije minuut spendeert hij met...

Lees ook

Frans Bauer heeft de titel Papa van het Jaar niet voor niks op zijn naam staan. Elke vrije minuut spendeert hij met zijn vrouw en vier kinderen. Zoon Frans junior viert vandaag zijn twaalfde verjaardag en aan een nieuwe foto te zien is hij flink gegroeid!

Frans heeft een jongensgezin met vier zoons. Hij geniet volop van zijn boys en probeert er zo veel mogelijk voor ze te zijn. “Ik heb wel het gevoel dat ik hetzelfde ben als mijn vader, dus ik denk dat ik een goede vader ben,” zei de zanger in een interview met Nu.nl. “Ik heb in ieder geval wel het idee dat ik er voor de kinderen ben op de momenten dat ze me nodig hebben. En ik denk dat dat het allerbelangrijkste is.”

De appeltaart staat vandaag klaar in huize Bauer. Frans junior viert zijn verjaardag en dat laat trotse vader Frans aan zijn fans weten via Facebook. “Mijn lieve schat Frans Bauer Junior is jarig!! Vandaag wordt hij 12 jaar en wat is het een knappe vent. Hiep Hiep Hiep Hoera!!!” schrijft de BN’er bij een foto van zijn zoon. Hij heeft gelijk, wat een knapperd! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook