Babyfoto: gezinsuitbreiding bij de Aga Khan

Het heeft even geduurd, want prins Sinan is al op 2 januari geboren. Maar eindelijk hebben prins Rahim en prinses Salwa...

Lees ook

Het heeft even geduurd, want prins Sinan is al op 2 januari geboren. Maar eindelijk hebben prins Rahim en prinses Salwa Aga Khan dan toch een foto vrijgegeven van hun babyzoontje.

Sinan (het woord betekent ‘speerpunt’, maar het is ook de naam van veel wetenschappers en een profeet) is geboren in Londen als eerste royal baby van het jaar. Rahim en Salwa hadden al een zoontje, prins Irfan (bijna 2). Irfan betekent ‘kennis van het goddelijke’ in het Arabisch.

© Prince Rahim / Facebook

Rahim is de oudste zoon en beoogd opvolger van prins Karim Aga Khan IV, een schathemelrijke ondernemer en tevens imam van 25 miljoen Shia Imami Ismaili moslims. Rahim trouwde in 2013 met Amerikaans model Kendra Spears die zich na haar huwelijk prinses Salwa Aga Khan laat noemen. Het stel laat weten dolgelukkig te zijn met de gezinsuitbreiding: “Het brengt grote vreugde in zowel de familie Aga Khan als de familie Spears.

Salwa met Sinan  

© Prince Rahim / Facebook

Salwa met Irfan in 2014

© Prince Rahim / Facebook

 

Lees ook: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook