Zóveel mensen hebben zich al ingeschreven om te dineren met Willem-Alexander en Máxima

Dineren met koning Willem-Alexander en koningin Máxima: voor 150 Nederlanders komt die droom dit jaar nog uit. Wa...

Dineren met koning Willem-Alexander en koningin Máxima: voor 150 Nederlanders komt die droom dit jaar nog uit. Want, heel ongewoon, de koning heeft maar liefst zoveel stoelen beschikbaar gesteld voor Nederlanders die op 27 april ook hun kroonjaar vieren. De interesse is in ieder geval enorm!

Er zijn namelijk zoveel mensen die een vorkje willen prikken met de koning – die zijn 50ste verjaardag viert – dat de kans klein is dat je aanwezig mag zijn. Met zo’n 11.500 inschrijvingen op de teller (and counting!) zijn er namelijk wel heel veel mensen die en op 27 april jarig zijn en een kroonjaar vieren én bij de koning op bezoek willen komen om een hapje te eten.

Uiterlijk 3 april wordt echter via een loting bekendgemaakt welke 150 lucky personen aan mogen schuiven bij de koning op 28 april. Dan vindt het diner namelijk plaats in het Koninklijk Paleis op de Dam waar geproost wordt met Willem-Alexander en Máxima. De dresscode blijft nog even geheim, maar laten we vurig hopen dat het in ieder geval chic wordt!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws