Divagedrag alert! Om deze reden draagt Meryl Streep géén Chanel bij de Oscars

Gisteren blikten we al even terug op de meest iconische Oscar jurken uit het verleden en aanstaande zondag worden er ong...

Gisteren blikten we al even terug op de meest iconische Oscar jurken uit het verleden en aanstaande zondag worden er ongetwijfeld nog meer jurken aan dat rijtje toegevoegd. De grote vraag is: wát dragen de celebrity’s op de rode loper? Eén ding is zeker, Meryl Streep draagt in ieder geval geen Chanel.

Iedere glamourpoes zou blij worden van een Chanel couture robe die perfect past bij jouw figuur, maar voor diva Meryl Streep is dat niet genoeg. Of laten we het zo zeggen, een handgemaakte jurk (door Karl Lagerfeld of all people) met een waarde van €100.000 is niet genoeg. Nee, terwijl de jurk praktisch klaar was, heeft kamp Streep bekendgemaakt dat Chanel geen moeite meer hoeft te doen. Ze hebben namelijk een designer gevonden die Meryl wél wil betalen om hun design te dragen.

Een lucratieve business dus, het betreden van een rode loper als je zo’n geniale actrice als Meryl bent! Je kunt dus flink wat geld verdienen door op de foto te gaan in een jurk.

Miauw. Het team van Meryl was zeker even vergeten dat ze de jurk al helemaal hadden aangepast aan de wensen van Miss Meryl? Maar het is duidelijk: zo werkt het dus. Het is behoorlijk lastig om jouw prachtige design om het lichaam van een celebrity te krijgen, tenzij je flink wat budget hebt. En hoewel Chanel ongetwijfeld budget heeft, gaan ze niet in op deze verzoeken. “Nadat we haar een jurk schenken van €100.000, kwamen we erachter dat we haar moeten betalen om het te dragen. We geven hen jurken, we maken jurken, maar we betalen niet. A genius actress, but cheapness also, no?

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: WWD

Laatste nieuws