Diva Mayday: ‘Ik zou het geinig vinden om voor één keer de paparazzi te bellen met nieuwtjes over mezelf’

Och, wat zijn we toch nuchter. Maar vraag Bekend Nederland naar hun ideale divadag en ze komen met de wildste fantasie&e...

Lees ook

Och, wat zijn we toch nuchter. Maar vraag Bekend Nederland naar hun ideale divadag en ze komen met de wildste fantasieën. Tasjesdragers, bitchy behaviour, massa’s personeel… Mayday’s wensenlijstje: auto met chauffeur en onuitstaanbaar gedrag vertonen.

Ze is dé travestie-artiest van ons land, rode lopers zijn haar playground en als zij een show host of er te gast is, reken dan maar op vuurwerk. Deze Amsterdamse socialite en dj staat niet voor niets bekend als Diva Mayday (42). 

Diva voor een dag…
“Dan ga ik het allerleukste doen wat er is: shoppen met een chauffeur die overal de deur voor je openhoudt. En ik zou het geinig vinden om voor één keer zo iemand te zijn die de paparazzi belt met nieuwtjes over zichzelf en zich te goed voelt om handtekeningen uit te delen, of bij een première met mensen op de foto te gaan. Zoiets heb ik nog nooit gedaan. Eén keer werd ik op Schiphol gefotografeerd, toen dacht ik: seriously?! Dat geeft echt een kick, als mensen je belangrijk genoeg vinden om te fotograferen. Ik vind het soms wel vervelend als ik in mijn privéleven zonder make-up in een openbare ruimte zit, en mensen komen mij hun hele levensverhaal vertellen. Dan zeg ik soms: ‘jongens, sorry, ik ben nu zelf ook uit, dus gewoon een foto en meer niet.’ Voor die mensen is het fantastisch om hun verhaal aan mij kwijt te kunnen, maar ik hoef dat niet altijd.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP Tekst: Annemiek Hummelink

Laatste nieuws

Zie ook