Donald Trump liep een blauwtje bij prinses Diana

Prinses Diana en Donald Trump hebben meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie denkt. De Amerikaanse president...

Lees ook

Prinses Diana en Donald Trump hebben meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie denkt. De Amerikaanse president zat achter de Britse prinses aan, maar daar moest zij niks van hebben. 

Prinses Diana en Donald verkeerden in dezelfde sociale kringen en liepen elkaar regelmatig tegen het lijf tijdens het champagne sippen. Donald zag een royal affaire wel zitten, maar Diana moest overduidelijk niets van hem hebben. Volhardend als hij is, liet de huidige Amerikaanse president het er niet bij zitten. 

Donald probeerde Diana’s hart op verschillende manieren te veroveren. Hij bood haar meerdere keren een lidmaatschap voor zijn buitenverblijf in Florida aan en liet rozen en orchideeën bezorgen bij haar appartement. “Het werd zo erg, dat ze zich steeds meer zorgen maakte. Het voelde alsof Trump haar stalkte,” zegt journalist Selina Scott over Donalds vele avances. 

Prinses Diana zag Donald nooit zitten, en uiteindelijk gaf hij de zinloze strijd op. Na haar dood gaf de president aan dat hij dacht dat hij ‘wel met Diana in bed kon belanden’. Opvallend is dat hij in een interview van vorig jaar juist ontkende een oogje op de Britse prinses te hebben gehad.

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook