Dit is de ex-vriend van Máxima met wie ze samenwoonde

Na lang verstoppertje te hebben gespeeld, werd Máxima in 2001 in één klap wereldberoemd door haar v...

Lees ook

Na lang verstoppertje te hebben gespeeld, werd Máxima in 2001 in één klap wereldberoemd door haar verloving met Willem-Alexander. Maar voordat de royal de liefde van haar leven leerde kennen, leidde ze een anoniem bestaan en woonde ze samen in New York. 

Knipperlichtrelatie

Voordat Willem-Alexander in haar leven kwam, was Máxima gelukkig met Dieter Zimmerman. Ze leerden elkaar kennen in het bijzijn van vriendin Cynthia Kaufman op een feest. Máxima en Dieter kregen een knipperlichtrelatie. Máxima’s relatie met Dieter werd door een insider beschreven als ‘heftig’. De twee maakten veel ruzie en waren het zelden eens, maar maakten het altijd goed. Wel was hij haar grote steun bij haar overstap van HSBC naar Dresdner

Samenwonen

Ondanks de stormachtige relatie zijn de twee gaan samenwonen, slechts een maand nadat ze elkaar hadden ontmoet. Maar niet omdat ze smoorverliefd op elkaar waren. Samen moesten ze elke maand een gigantische huurprijs ophoesten, waardoor het handiger was om samen te wonen. Dieter werkte in New York bij de lokale vestiging van het Zweedse advertentie- en marketingbureau Tamedia. Hij was graficus.

Hollandse labrador

Máxima nam haar toenmalige vriend twee keer mee naar Buenos Aires en stelde hem in een opwelling voor aan haar ouders. Maar al gauw bleek dat Dieter niet de ware was voor Máxima. Heel snel daarna stelde Cynthia Kaufman haar aan Willem-Alexander voor, die helemaal niet koel en afstandelijk was zoals Dieter, maar als een blije blonde Hollandse labrador werk van haar maakte. Ook heel snel daarna verbrak ze de relatie met Dieter, want onze royal bleek wél de ware voor haar te zijn. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron, bron, bron

Laatste nieuws

Zie ook