Het geheim achter Adriana Lima’s glanzende haar

Als het aankomt op glanzend haar, heb je vast al van alles uitgeprobeerd. Er zijn hoe dan ook heel wat producten met arg...

Als het aankomt op glanzend haar, heb je vast al van alles uitgeprobeerd. Er zijn hoe dan ook heel wat producten met argan olie doorheen gegaan en misschien heb jij je haar zelfs weleens gewassen met mayonaise. Adriana Lima deelt haar geheim voor een shiny coupe, en wie had gedacht dat het zó gemakkelijk zou zijn?

De sleutel tot glanzende lokken is een goede conditioner. “Die laat ik dertig tot 45 minuten intrekken met een douchemuts op”, vertelt het Victoria’s Secret-model. “Hoe langer, hoe beter.” Daarnaast zou je regelmatig van conditioner moeten wisselen. Op die manier zal je haar de voordelen uit verschillende producten halen en er all-round beter uitzien én aanvoelen. “Als ik te lang dezelfde gebruik, raakt mijn haar eraan gewend. Daarom blijf ik switchen.”

Daarnaast heeft Adriana nóg een gouden tip, namelijk je eigen haarmasker maken door middel van conditioner en een geprakte avocado. Volgens het model is het iets dat veel Brazilianen doen. “Het zorgt ervoor dat je haar superglanzend is. Ik maak geen grapje! Daarnaast heeft avocado geen sterke geur, dus je zult geen gekke geur met je meedragen. Beloofd.”

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Marie Claire

Laatste nieuws