Zoenen! Happy Valentijn van 10 romantische royals

Romantiek bedrijven royals bij voorkeur binnenshuis. Maar zo af en toe valt er wel eens een koninklijk setje uit haar ro...

Lees ook

Romantiek bedrijven royals bij voorkeur binnenshuis. Maar zo af en toe valt er wel eens een koninklijk setje uit haar royal rol, met lieve en soms ook heel grappige resultaten.

Zo probeerde toen nog kroonprins Willem-Alexander een kusje te stelen tijdens de OIympische Spelen van 2008. Máxima leek echter meer aandacht te hebben voor wat er op het veld gebeurde. Het was niet de eerste keer dat zijn affectie niet helemaal uit de verf kwam, ook in 2005 stuitte hij op een blijf-van-mijn-lijf-momentje ↓ bij zijn vrouw.

© Frank van Beek / ANP

Pauselijke zegen

© Robin Utrecht / ANP

Soms gaat het Grote Gebaar echter helemaal naar wens. Hier geeft nog net prins Willem-Alexander prinses Máxima een handkus na de communie op het Sint Pietersplein voor de inauguratie van paus Franciscus in maart 2013. Achter hen staat minister-president Mark Rutte. 

Romantische ninja

© Lennart Preiss / Getty Images

Kroonprins Frederik van Denemarken heeft weinig nodig om tot zoenen te worden bewogen. Hij is een echte romantische ninja die zelfs het betreden van een Duitse meubelzaak in München – jawel, daar is deze foto genomen – aangrijpt om zijn vrouw kroonprinses Mary te zoenen. Broer Joachim is meer een hugger. Kiekjes waarop hij zijn vrouw prinses Marie zoent ↓ zijn zeer zeldzaam.

© Niels Henrik Dam / Getty Images

Kus-de-Lux!

© Sean Gallup / Getty Images

Prinses Claire en prins Felix van Luxemburg houden zich ook niet in als het gaat om genegenheid tonen in het openbaar. Deze zoen deelden ze in 2013, op de stoep van Villa Rothschild Kempinski in het Duitse Konigstein, na hun burgerlijk huwelijk. 

Gestolen kus

© Pascal Le Segretain / Getty Images

De leukste zoenen zijn natuurlijk gestolen kussen. Kroonprinses Victoria van Zweden pakt hier even haar momentje met prins Daniel, aan boord van het royal yacht, in 2013. 

Zweedse handkus

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Als je vrouw witte kousen in zwarte pumps én klederdracht draagt, moet je wel heel veel van haar houden om voor een batterij camera’s lief te gaan doen. Chris O’Neill kust hier de hand van zijn geliefde prinses Madeleine van Zweden en lijkt de malle outfit niet eens op te merken, #wareliefde!   

El beso real

© Carlos Alvarez / Getty Images

Het Spaanse koningspaar is erg van de waardigheid. Nou ja, koningin Letizia dan, want het staatshoofd in kwestie is niet alleen een hugger, maar mag ook graag zijn vrouw zoenen. Daar moet hij dan wel voor bukken, maar dat heeft Felipe er graag voor over. 

Monaco’s lovers

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Momenten waarop prinses Charlene en prins Albert van Monaco elkaar zoenen kunnen buitengewoon ongemakkelijk zijn ↑ waarvan akte. Wanen ze zich onbespied, dan ziet het er meteen een stuk gezelliger ↓ uit.

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook