Patricia Paay vertelt openhartig hoe Robbert haar ten huwelijk vroeg

Patricia Paay (67) is onlangs getrouwd met haar tweede grote liefde Robbert Hinfelaar (32). Aan Beau Monde vertelt ze ho...

Lees ook

Patricia Paay (67) is onlangs getrouwd met haar tweede grote liefde Robbert Hinfelaar (32). Aan Beau Monde vertelt ze hoe hij haar ten huwelijk vroeg.

Warm nest

“Tijdens een vakantie in Saint-Tropez vroeg Robbert me met hem te trouwen. Heel idyllisch op een terrasje van een schattig Frans restaurant. We hadden al een paar glazen wijn gedronken. Dus toen hij op z’n knieën ging, dacht ik even: meent hij dit of is het de wijn? Hij zei dat hij zelf uit een warm nest komt en dat hij dat ook met mij zou willen. Ik heb er een paar dagen over nagedacht, maar zei toen volmondig ‘ja’. Ik ben graag getrouwd met hem. Ik ben een zwaantje, ik hoor graag bij iemand. Dat warme nest is precies wat ik hem graag zou willen geven.”

Puppy

“Ik heb geleerd dat de ware liefde vaak dichterbij is dan je zelf denkt. Zo was het bij mij ook. Met Robbert voel ik dat aan alle kanten, op mijn 67ste nota bene. Ik droom van een toekomst met hem samen, straks als we half februari met elkaar getrouwd zijn ook. Het lijkt me fantastisch om samen in het vastgoed te gaan. Dat ik huizen alvast gezellig maak en dat we ze daarna samen verkopen. Maar eerst moeten we samen onze puppy opvoeden die we onlangs aangeschaft hebben. Dat wordt nog een flinke klus.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook