Deze BN’ers waren slachtoffer van een flinke scheldpartij op straat

Bekende Nederlander zijn heeft veel voordelen, maar brengt soms ook wat nadelen met zich mee. Deze vier BN'ers hebben he...

Lees ook

Bekende Nederlander zijn heeft veel voordelen, maar brengt soms ook wat nadelen met zich mee. Deze vier BN’ers hebben het op straat soms zwaar te verduren gehad tijdens een scheldpartij. 

– Catherine Keyl

Catherine Keyl is op straat eens beledigd en zelfs bedreigd. Naar eigen zeggen staat ze bij een tramhalte de kleding van een meisje te bewonderen, maar bij het meisje schiet dit in het verkeerde keelgat. “Toen zei ze tegen me “Kijk g*dverdomme voor je en ik wil niet dat je naar me kijkt. Kijk de andere kant uit!” De situatie werd alleen maar erger toen de vriendin van het meisje zich ermee ging bemoeien. Die zei: “Nou, ik zou maar doen wat ze zegt want anders slaat ze je echt in elkaar, hoor”.”

– Glennis Grace 

Als Glennis op straat in Amsterdam wordt geïnterviewd, krijgt ze het aan de stok met een automobilist. Het gesprek werd ruw verstoord door een man die kennelijk haast had, en het niet kon hebben dat de zangeres op straat stond. Glennis is niet op haar mondje gevallen als de automobilist haar bijna aanrijdt. “Zo doen we dat, klerelijer”. De man hoorde dit, en stapt uit. “Je staat hier midden op de rijweg. Wees blij dat ik rem en even wacht op je. Klerelijer? Ik beuk je het ziekenhuis in.” Bekijk het filmpje hieronder.

– Paul de Leeuw 

Juist als Paul de Leeuw onderweg is naar een herdenking van slachtoffers van de aanslag in een homobar in Orlando, wordt hij uitgescholden vanwege zijn geaardheid. “Ik loop hierlangs en een donkere Indiase jongen loopt langs en zegt: “Hee, Paul de Leeuw, vuile vieze homo” en ik schrok er echt van.” Als Paul de jongen wil aanspreken loopt hij weg. 

– Henny Huisman 

Ook Henny is het doelwit geweest van een scheldpartij op straat. Op Twitter schrijft hij: “Ik zag een jongetje van 9 met een grote vuurpijl en zei: kijk je uit? Hij zei, bemoei je er niet mee ouwe kankerlul!” De presentator benadrukt dat hij alleen maar iets zei uit bezorgdheid. 

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook