4 royal rebels die een tatoeage of piercing hebben

Een smetteloos imago, indrukwekkend cv en keurige uitstraling zijn slechts een paar eisen waaraan een royal dient t...

Lees ook

Een smetteloos imago, indrukwekkend cv en keurige uitstraling zijn slechts een paar eisen waaraan een royal dient te voldoen. Een tatoeage of piercing staat niet op de wensenlijst. Maar zoals in elke groep zijn er een aantal rebelse types. 

Royals blijven over het algemeen ver uit de buurt van tattoo- en piercingshops. Een tribal op de onderrug of een gepiercte navel worden niet bepaald gewaardeerd in de koninklijke kringen. Toch zijn er een aantal royals die lak hebben aan deze ongeschreven regels. De volgende koninklijke hoogheden zijn wél een tattoo- of piercingshop binnen gestapt. 

Prinses Sofia 

De Zweedse prinses is met haar ruige verleden als realityster en bikinimodel sowieso geen ideale kandidate voor een koninklijke familie. Toch heeft ze de knappe prins Carl Philip in het huwelijksbootje weten te krijgen. De zonnestraal-tatoeage tussen haar schouderbladen beschouwen we nu maar als een souvenir uit haar vorige leven.  

Prins Frederik

De man van prinses Mary van Denemarken heeft haai op zijn onderbeen laten tatoeëren. De tatoeage heeft een grote betekenis voor de prins. Een haai is het kenteken van het Deense leger, waar hij lange tijd voor heeft gewerkt. 

Zara Phillips

We betwijfelen of oma Queen Elizabeth het goedkeurde, maar Zara heeft jarenlang rondgelopen met een tongpiercing. De royal liet een tongpiercing zetten als tiener. Inmiddels heeft Zara de metalen stud uit haar tong gehaald en gaat ze, tot grote opluchting van oma, door het leven zonder piercings. 

 

Prinses Stephanie

De dochter van Grace Kelly is veruit de meest rebelse royal met drie tatoeages. De prinses van Monaco heeft een gigantische ‘S’ op haar rug, twee dolfijnen op haar linkerenkel en een zon op haar pols. Stephanie besefte na haar moeders fatale auto-ongeluk hoeveel geluk ze heeft om te leven. “Ik zei tegen mezelf ‘Dit kan morgen allemaal over zijn'”. Dat is de reden waarom de prinses na de dood van haar moeder veel koninklijke regels aan haar laars lapte. 

 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook