Anouk van Schie: “Johnny voelt als mijn grote liefde”

Presentatrice/zangeres ANOUK VAN SCHIE (35) is de vriendin van Johnny de Mol (38). Ze zijn sinds vorige zomer samen en A...

Presentatrice/zangeres ANOUK VAN SCHIE (35) is de vriendin van Johnny de Mol (38). Ze zijn sinds vorige zomer samen en Anouk droomt over de toekomst: “Misschien ooit nog een kleintje…”

NATUURLIJKE GAVE

“Uit mijn vorige relatie heb ik al een dochtertje van drie jaar, Kiki. Als je een kind hebt, is het toch anders om aan een nieuwe relatie te beginnen. Je staat anders in het leven, je maakt andere keuzes. Ook omdat je op een bepaald moment misschien je kind aan die nieuwe liefde voor wilt stellen, wil je toch goed weten of het serieus is. Daar ben ik heel bewust mee omgegaan. Johnny is verschrikkelijk goed met kinderen, daar heeft hij een natuurlijke gave voor. Dus ik ga ervanuit dat het helemaal goed komt.”

EEN KLEINTJE ERBIJ

“Johnny voelt als mijn grote liefde. Maar zeker weten doe je dat natuurlijk nooit. In mijn vorige relaties hoopte ik ook dat we voor altijd bij elkaar bleven. Net zoals mijn ouders, die zijn vanaf hun vijftiende samen, dat is mijn ideaal. Als je het me nu vraagt, hoop ik dat het Johnny en mij is gegund. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt. Ik denk dat we het heel goed hebben samen nu en ik hoop dat het zo blijft.”

Lees het hele interview in Beau Monde. De nieuwste editie ligt vanaf nu in de winkel, of bestel het hier.

Lees ook:

Beeld: ANP Interview: Merel Brons

Laatste nieuws