Zien: Pippa en Kate als jonge bruidsmeisjes

Pippa en Kate Middleton stalen op de royal wedding van Kate in 2011 de show met hun prachtige verschijningen. Maar wist...

Lees ook

Pippa en Kate Middleton stalen op de royal wedding van Kate in 2011 de show met hun prachtige verschijningen. Maar wist je dat het tweetal al eens eerder geoefend had? In 1991 trouwde hun oom Gary Goldsmith met zijn vrouw en de zusjes traden tijdens de feestelijkheid op als schattige bruidsmeisjes.

Dat blijkt uit oude beelden die de Britse krant The Daily Mail heeft opgedoken. In de video zien we een 9-jarige Kate en 7-jarige Pippa in lichtroze bruidsjurkjes met pofmouwtjes paraderen, met in hun matchy lokken een bloemenkrans. Ook hun jongere broertje James was van de partij: hij droeg een ongelooflijk schattige smoking.

In de video is te zien dat de kinderen – zoals dat gaat op een bruiloft – poseren voor vele familieportretten. Later krijgen ze een bedankje van hun oom voor hun rol als bruidsmeisjes.

Hoewel het huwelijk van hun oom na achttien maanden al strandde, kwam het poseren jaren later toch goed van pas. In 2011 stapte Kate met prins William in het huwelijksbootje, Pippa trouwt in mei dit jaar.

Bekijk de leuke beelden hier:

Lees ook:

Bron: The Daily Mail | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook