Deze BN’ers werden op latere leeftijd nog vader

Eerder deze maand werd John Ewbank op 48-jarige leeftijd voor de tweede keer vader. Hij en zijn 21-jaar jongere vriendin...

Lees ook

Eerder deze maand werd John Ewbank op 48-jarige leeftijd voor de tweede keer vader. Hij en zijn 21-jaar jongere vriendin Kelly Weekers kregen een kerngezonde dochter met de naam Scottie. John zit op een roze wolk, maar hij is lang niet de enige man op leeftijd die nog vader werd. Bekijk het lijstje met bekende Nederlanders hieronder. 

– Peter Jan Rens

Peter Jan kreeg met zijn 43-jaar jongere vriendin Virginia een dochtertje. Het meisje is inmiddels twee jaar oud en haar vader 66. Mariëlle Bekkers, orthopedagoog: “Ik denk dat er bij haar veel meer dingen mogelijk van invloed zijn op de ontwikkeling van het kind dan de leeftijd van haar vader. Wat ik begrijp en wat ik ervan lees is dat er best wel veel onrust is in die relatie, veel ruzies die in de media worden uitgevochten en dat is natuurlijk nooit goed voor een kind.”

– Emile Ratelband

Hij is 67 en heeft inmiddels zeven kinderen bij twee vrouwen. Zijn twee jongste kinderen heeft hij met zijn ex Moon. Moon en Emile zien elkaar echter alleen maar in de rechtbank. Afgelopen november is besloten dat de kinderen onder toezicht van de kinderbescherming komen. Bekkers: “Daar is natuurlijk sprake van een vechtscheiding en dat is echt heel schadelijk voor kinderen. Dan maakt het echt niet uit wat de leeftijd van je vader is.” Emile is tegenwoordig samen met de 26-jarige Linda Snel en ook met haar wil hij kinderen. 

– Rob de Nijs

Rob werd in 2012 op zijn 69e vader van zoontje Julius. Zijn vrouw was op dat moment 42 jaar. Mariëlle: “Volgens mij is Rob de Nijs nog best wel fit voor zijn leeftijd. Ik denk dat hij heel betrokken is omdat hij veel tijd heeft. Het kind is ook heel gewenst dus dat is alleen maar goed.” 

Lees ook: 

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook