Dé tip van Olcay Gulsen om je borsten te liften (zonder plastische chirurgie)

Ze is de lady van stijl, de kenner van klasse en altijd met een lekkere twist. Hoe doet Olcay Gulsen dat toch? We vragen...

Ze is de lady van stijl, de kenner van klasse en altijd met een lekkere twist. Hoe doet Olcay Gulsen dat toch? We vragen het de ontwerpster en rode loper expert.

Black tie?
“Leuk om voor een feest all out te mogen gaan met mijn kleding- en accessoirekeuze. Bij zo’n chique dresscode wurmen vrouwen zich al veelal in strakke lange jurken. Zonde. Ik kies liever een mannenpak. Afhankelijk van de gelegenheid draag ik er een transparante body of helemaal niets onder. Het geeft me een stoerder, veel sexyer gevoel dan een jurk. Voordat ik vertrek ga ik nog wel aan de slag met tape, want boven je 25ste gaat alles hangen. Tape brengt je borsten tien centimeter hoger. Bij thuiskomst even doorbijten en de tape er in één beweging af halen.”

Niet alleen Olcay is fan, Kim Kardashian doet het ook al jaren!

Beste investering? 
“Voor vrouwen is dat een pak. Alle pakken die ik heb aangeschaft, heb ik al meerdere malen gedragen naar events. Terwijl voor uitgesproken jurkjes geldt dat ik ze hooguit twee keer draag. Een pak is gedurfder, eigen en stijlvol. Het heeft gelaagdheid doordat je het op verschillende manieren kunt dragen: met blouse, transparante body of niets eronder.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws