Prachtig: In deze jurk trouwde Patricia Paay gisteren

Gisteren was het zover: een belangrijke dag brak aan voor Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar, want de twee zijn...

Lees ook

Gisteren was het zover: een belangrijke dag brak aan voor Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar, want de twee zijn opnieuw getrouwd. En dat gebeurde niet klein zoals de vorige keer, maar met een glamoureus feest in Hoofddorp. Zoals verwacht zag Patricia er sprankelend uit en Beau Monde heeft de eerste beelden!

Dit keer is het niet dochter Christina die weggeeft op social media hoe haar moeder eruitziet, maar gelukkig zijn er wel beelden van Patricia in haar prachtige trouwjurk opgedoken. Verrassend genoeg koos de diva niet voor de jurk die ze in het programma Say Yes To The Dress uitkoos (zie hieronder).

Nee, Patricia koos voor een andere look. Ze koos wederom voor een strakke trouwjurk, maar dit keer voor een off-shoulder variant. Hoe dan ook is de jurk very Patricia. Lange mouwen, met kant afgewerkt en uiteraard een steentje hier en daar… We hadden niets anders van deze glamourqueen verwacht!  

Hoewel Patricia en haar Robbert er dus in eerste instantie voor kozen om in het geheim te trouwen (zij houdt van de spotlights, haar man absoluut niet), wilden ze toch deze mijlpaal in hun leven nog even groots vieren. Destijds werd al duidelijk dat het motto the bigger, the better was. Van kleding tot gastenlijst: het lijkt erop dat Patries en Robbert hun vrienden niet teleur hebben gesteld. Nu is het wachten op details van de tortelduifjes zelf. To be continued?

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook