Deze sterren komen bijzonder vaak bij de plastisch chirurg

Onze eigen Barbie, ook wel bekend onder de naam Samantha van der Plas, is niet vies van een beetje plastische chirurgie....

Lees ook

Onze eigen Barbie, ook wel bekend onder de naam Samantha van der Plas, is niet vies van een beetje plastische chirurgie. Ze liet meerdere keren haar borsten en haar lippen doen en ging kort geleden ook met haar vagina onder het mes bij de plastisch chirurg. Wij kijken hier misschien van op, maar in Amerika en omstreken is het de normaalste zaak van de wereld. Bekijk hieronder de sterren die niet vies zijn van een beetje plastic fantastic!

1. Cher

Na meer dan veertig jaar in het vak, lijkt Cher nog steeds niet over de houdbaarheidsdatum heen te zijn. Ze heeft zichzelf dan ook goed laten conserveren bij de plastisch chirurg. Bekijk alle beelden in het filmpje hieronder. 

2. Heidi Montag 

Als je Heidi zegt, zeg je plastisch chirurg. De Hills-ster besloot op haar 22e al onder het mes te gaan, en zowel haar gezicht als haar lichaam te verbouwen. Zo ongeveer alles wat je aan je gezicht kunt laten doen heeft zij gedaan, net als haar borsten en haar buik. 

3. Donatella Versace 

Ze mag dan wel de fashionkoningin zijn, ze verdient ook een titel als plastische chirurgiekoningin. Ze heeft extreem grote wangimplantaten, lipfillers en ook heeft ze een mislukte borstvergroting laten doen. Als je haar nu zou zien, zou je niet zeggen dat ze vroeger een prachtige, naturel vrouw was. 

4. Jocelyn Wildenstein

Jocelyn staat ook wel bekend als catwoman. Ze heeft dusdanig veel aan zichzelf laten doen zodat ze op een kat zou gaan lijken. Volgens cosmetisch expert Marijke Helwegen lijkt ze nu eerder op een zieke kat. Miauw. Bekijk de beelden hieronder. 

 

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook