Nicole Kidman onherkenbaar na plastische chirurgie

Nicole Kidman bevond zich zondagavond onder de genodigden van de Golden Globes Awards. Toen de actrice haar opwachting m...

Lees ook

Nicole Kidman bevond zich zondagavond onder de genodigden van de Golden Globes Awards. Toen de actrice haar opwachting maakte op de rode loper, waren alle ogen op haar gericht. Niet om haar metallic Alexander McQueen avondjurk maar het leek er, volgens fans, op dat de 49-jarige actrice (nóg) een bezoekje heeft gebracht aan de plastisch chirurg.

“Nicole Kidmans huid ziet er plastic uit”, schreef een Twitter-gebruiker. “Heeft Nicole Kidman niet al genoeg ingrepen gehad? Yikes!” en “Nicole Kidmans wassenbeeld leek zo echt, tijdens de Golden Globes”, voegden andere twitteraars eraan toe. The blondine, die over de rode loper struinde met haar echtgenoot Keith Urban, ontkende hoog en laag onder het mes geweest te zijn. “Om eerlijk te zijn ben ik volledig natural. Ik heb niets aan mijn gezicht gedaan”, vertelde ze destijds in een interview met Daily Mail. Later voegde ze er echter aan toe dat ze weleens botox heeft gebruikt.

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook