BN’ers met bijbaantjes: Tanja Jess vertelt openhartig over haar nieuwe leven

Van kroegbaas tot spraytan-specialist. BN'ers houden er de meest bijzondere bijbaantjes op na. Voor de één...

Lees ook

Van kroegbaas tot spraytan-specialist. BN’ers houden er de meest bijzondere bijbaantjes op na. Voor de één is de neven-activiteit een nieuwe passie, voor de ander een appeltje voor de dorst. Zo vertelt Tanja Jess openhartig over haar nieuwe leven als vlogger.

“Vloggen is de toekomst”, begint Tanja. “Mijn eigen kinderen kijken amper nog televisie, maar voornamelijk YouTube. Het zijn vooral jonkies die vloggen. Mijn doelgroep is wat ouders, die zit voornamelijk op Facebook. Maar ik probeer ze toch naar YouTube te halen met mijn video’s.”

“Ik wilde al langer een digitale detox. (…) Wat gebeurt er als we een week offline gaan? Dat werd mijn eerste vlog. De video gaat goed, ik heb al duizenden views terwijl ik nog maar een paar weken bezig ben. Ik hoop dat mijn kijkers over het onderwerp nadenken, erover in discussie gaan. Ik vlog ook over mijn dagelijks leven en de events die ik bezoek. Ik ga zeker een make-upvideo maken en ga het hebben over injectables. Waarom doen we daar anno 2017 nog zo moeilijk over?”

Tanja deelt ook nog tips over beginnen met vloggen: 

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc

Laatste nieuws

Zie ook