Thijs Römer openhartig over prille relatie met Igone

Op de valreep van 2016 kregen we er nog een nieuw BN'er-koppel bij. Thijs Römer maakte zijn liefde voor Igone de Jo...

Lees ook

Op de valreep van 2016 kregen we er nog een nieuw BN’er-koppel bij. Thijs Römer maakte zijn liefde voor Igone de Jongh wereldkundig. De relatie is nog pril en dat beseft de acteur maar al te goed.”Ik geneer me om dit te doen, want het is nog zo pril en ‘van ons’,” zegt de ex van Katja Schuurman tegen het AD.

 

De relatie van Thijs en Igone is een modern sprookje. De eerste ontmoeting ging via de digitale weg. De acteur onthult dat Igone degene is die de eerste stap zette: ”Je kunt wel stellen dat zij mij heeft versierd.” De ballerina was al bevriend met vrienden van Thijs. ”Ik hoorde die naam wel heel veel, dat maakte me nieuwsgierig. Toen ik als zo’n beetje de laatste bekende Nederlander een Instagram-account aanmaakte, kreeg ik op een gegeven moment een like van Igone. Oh, dat is die vrouw die al mijn vrienden inpikt!”, zegt Thijs. ”Ze stuurde me vervolgens een berichtje en zo is het balletje gaan rollen.”

De kersverse tortelduifjes zijn een aantal weken bij elkaar, maar komen nu al voor de relatie uit. Dat heeft een goede reden. “Dat we het nu bevestigen heeft te maken met de leventjes van onze kinderen die van alles horen op het schoolplein. Igone en haar man zijn al een jaar uit elkaar, wij zijn net een paar weken samen.” Het nieuwe jaar hebben de twee dan niet samen ingeluid – Thijs was met dochter Sammie en ex-vrouw Katja – maar hij denkt dat ‘de relatie met Igone zal slagen’.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook