Dit is hoe Sylvie en Sabia reageren op de zwangerschap van Estavana

Dat Rafael van der Vaart veelbesproken relaties achter de rug heeft is geen geheim. Inmiddels heeft hij zijn geluk gevon...

Dat Rafael van der Vaart veelbesproken relaties achter de rug heeft is geen geheim. Inmiddels heeft hij zijn geluk gevonden bij de nuchtere handbalster Estavana Polman en in gesprek met Beau Monde liet ze al ontglippen dat ze absoluut een kinderwens heeft. Guess what? Tijdens dát gesprek was ze hoogstwaarschijnlijk al zwanger! Nu mag de hele wereld dat weten én hebben exen Sylvie en Sabia gereageerd.

Sylvie en Rafael kregen samen zoon Damián en hoewel Sylvie er inmiddels geen geheim meer van maakt dat ze graag meer kinderen zou krijgen als het haar gegund is, betekent het niet dat ze op een vervelende manier zou reageren op de zwangerschap van Estavana. Sterker nog, ze is blij voor het verliefde sportkoppel. “Rafael, Estavana en Damián hebben mij via FaceTime gebeld en mij het mooie nieuws verteld. Ik ben erg blij voor Rafael en Estavana.”

Sabia wilde óók wat kwijt over het nieuws. “Ik weet hoe groot de kinderwens van Rafael is. Ik ken Estavana niet persoonlijk, maar ik wens haar een vlekkeloze en goede zwangerschap en een gezond kind. Ik ben blij voor Damián dat hij een broertje of zusje krijgt”, zou ze gezegd hebben. Sabia en Rafael probeerden tijdens hun relatie ook het gezin uit te breiden, maar dat kindje verloren ze voortijdig. 

Estavana maakte de zwangerschap wereldkundig via Instagram. Lees hier hoe dat ging.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Show.nl

Laatste nieuws