Zó ziet de dochter van Anita Witzier eruit

Anita Witzier is een van de vaste gezichten op de Nederlandse televisie. De blonde schone kan niet meer anoniem over str...

Lees ook

Anita Witzier is een van de vaste gezichten op de Nederlandse televisie. De blonde schone kan niet meer anoniem over straat, maar toch heeft ze haar privéleven altijd goed gescheiden weten te houden. Wist je bijvoorbeeld dat de presentatrice een knappe dochter heeft die veel op haar lijkt? 

Anita houdt zich verre van social media en geeft zelden interview. Ook haar kinderen houdt ze het liefst op de achtergrond. De BN’er kreeg twee kinderen uit haar tweede huwelijk met televisieproducent Jeroen van Baaren. In 1992 werd zoon Bram geboren, vijf jaar later werd haar leven verrijkt met dochter Julia. Anita’s dochter is inmiddels 19 jaar en is behalve knap, ook een slimme meid. Zo heeft ze een tijdje op de Universiteit van Cambridge gezeten. De presentatrice nam haar dochter mee naar de Beau Monde Awards van dit jaar. Het is heel duidelijk van wie Julia de goede looks heeft! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook