Zo ziet de kerstkaart van prinses Beatrix eruit

Familie, vrinden en relaties van prinses Beatrix kunnen vandaag of morgen post verwachten, want de jaarlijkse kerstkaart...

Lees ook

Familie, vrinden en relaties van prinses Beatrix kunnen vandaag of morgen post verwachten, want de jaarlijkse kerstkaart is verstuurd! Weliswaar is de kaart niet zo glamoureus als die van de royals uit Monaco, maar gezellig is het in ieder geval wel.

Beatrix maakt er een traditie van om jaarlijks rond de feestdagen een kaart te versturen naar de mensen om haar heen. En da’s niet zomaar een kaart, maar altijd een waarop ze gezellig samen met haar kleinkinderen is. Dit jaar is de keuze gevallen op een kiekje met de kinderen op De Groene Draeck – gezien de kosten van het onderhoud ligt dat een béétje gevoelig, maar vooruit – en de lucky few kunnen ‘m dus nu op de deurmat vinden.

Als trotse oma poseerde Beatrix afgelopen zomer met alle kleinkinderen op het dek van De Groene Draeck en blijkbaar is zo content met de foto dat het gepromoveerd is tot dé foto voor de kerstkaart. Leuk! Bekijk het hier:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook