Queen Elizabeth keurt de nieuwe relatie van Harry goed

Meghan Markle is officieel een keeper: ze zou goedgekeurd zijn door Queen Elizabeth herself. Je weet het, dan heb je het...

Lees ook

Meghan Markle is officieel een keeper: ze zou goedgekeurd zijn door Queen Elizabeth herself. Je weet het, dan heb je het goed voor elkaar. We kunnen ons ook niet anders voorstellen dat prins Harry zijn geluk niet op kan.

Het is nog niet heel lang geleden wereldkundig gemaakt dat Meghan en Harry een setje zijn. De media stortten zich volledig op de nieuwe vlam van de voormalig felbegeerde bachelor met blauw bloed. Want wie is toch die vrouw die zijn hart heeft veroverd? Dat Meghan geen onbekende is, ze speelt een grote rol in de populaire serie Suits, hielp waarschijnlijk niet mee. Iedere dirty detail werd opgezocht én gepubliceerd.

De storm lijkt inmiddels te gaan liggen, maar dat is niet het enige goede nieuws. Het feit dat zijn oma achter de relatie staat moet vast een flinke opluchting zijn voor Harry. Denk overigens niet dat de Queen tijd heeft vrijgemaakt om Meghan te ontmoeten, bij Kate duurde dat immers vijf jaar. Meghan heeft nog een lange weg te gaan, maar met een goedkeuring kom je al heel ver.

“Ze is blij om Harry in een liefdevolle relatie te zien. Het zou me niets verbazen als ze zich in de lente al gaan verloven”, roddelt een ingewijde. “Hij is tot over z’n oren verliefd.” Kom maar door met een mooie diamant of vintage ring uit de collectie.

Lees ook:

Beeld: Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook