Hilary Duff ligt onder vuur door deze ‘kusfoto’

Hilary Duff genoot deze week samen met haar zoon in Disneyland - as you do. Ze plaatste een gezellig kiekje op Instagram...

Lees ook

Hilary Duff genoot deze week samen met haar zoon in Disneyland – as you do. Ze plaatste een gezellig kiekje op Instagram. Niets mis mee zou je denken, totdat ze een lading kritiek kreeg die niet mals was…

Hilary is lekker gewoon gebleven door haar zoon mee te nemen naar Disneyland, maar oh boy, hell broke loose toen ze daarvan een foto deelde op Instagram. Op het eerste gezicht zie je niets anders dan een lief moeder en zoon-moment in de mooie setting van Disneyland, maar het feit dat de twee elkaar een kus op de mond geven zorgt voor ophef onder de volgers van Hilary. Sommigen vinden het namelijk absoluut niet oké dat Hilary haar zoon een kus geeft.

Happiest happiest happiest happiest happiest happiest happiest happiest place on earth! We love you @disneyland

Een foto die is geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Van ‘compleet ongepast, geen twijfel over mogelijk’ tot ‘verwijder alsjeblieft deze foto’: Hilary kreeg de wind flink van voren. Hoewel een deel van haar volgers voor haar opkwam door te zeggen dat dit een hartstikke mooie foto is, bleef de kritiek niet onopgemerkt bij de celebrity. Ze lijkt in ieder geval een dikke huid te hebben, want meer dan een middelvinger geven met haar volgende Instagram post doet ze niet. Kijk maar:

Ze schrijft: “Voor iedereen die zegt dat mijn 4-jarige op de mond kussen ongepast is, klik snel op ‘ontvolgen’ met je verwrongen gedachtes en oordeel.”

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook