Hoera! Belle Perez is bevallen van een zoon en hij heet…

Vrolijk nieuws! De beschuit met muisjes kunnen geserveerd worden bij Belle Perez en haar man Wouter thuis, want de...

Lees ook

Vrolijk nieuws! De beschuit met muisjes kunnen geserveerd worden bij Belle Perez en haar man Wouter thuis, want de zangeres is gisteren bevallen van een zoon.

Belle Perez biechtte eerder op dat begin dit jaar het moederschap begon te kriebelen. Haar liefde Wouter kon zijn geluk niet op dat zijn toen nog verloofde wilde stoppen met de pil, dus zo geschiedde. Het geluk was met hen, want Belle was al vrij snel in verwachting en hun eerste kindje was deze maand uitgerekend. Het aftellen was dus begonnen en gisteren kon ze dan eindelijk (geheel in 2016-stijl) via Facebook melden dat hun zoon is geboren.

Belle en Wouter hebben hun zoon een bijzondere naam gegeven: Ellía Wouter van der Horst-Perez. Niet alleen het kindje en de vader dragen de naam Wouter, maar hun opa ook. Zo wordt de naam tot nu toe van generatie op generatie doorgegeven. Verder wilde Belle kwijt dat ze gisteren om 12:06 uur is bevallen, dat de kleine man 50 centimeter lang is en 3700 gram weegt. De eerste foto’s volgen vandaag… Spannend!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook