Schattig! Mini-Monaco’s delen kerstcadeautjes uit

Traditie en dolle pret in Monaco: prins Albert (58) en prinses Charlene (38) hebben zoals gebruikelijk kerstcadeautjes u...

Lees ook

Traditie en dolle pret in Monaco: prins Albert (58) en prinses Charlene (38) hebben zoals gebruikelijk kerstcadeautjes uitgedeeld aan kinderen assorti van het ministaatje.

Ditmaal hadden de prins en prinses voor het eerst hun eigen kerstelfjes meegenomen. Jacques en Gabriella (2) hielden zich geweldig in alle drukte. Al schrok het prinsesje zo van een enorm wit konijn (die zich vermoedelijk in het seizoen had vergist), dat ze wel even in tranen uitbarstte. Charlene zag er weer eens beeldig uit in een rode jas en op zilveren schoenen, ze lijkt helemaal uit haar beige-dweil-fase te zijn gegroeid. En Albert had voor de gelegenheid een echte kerstdas omgeknoopt, waarop Goofy zich in de festiviteiten onderdompelt. Altijd goed om te zien dat een vorst niet terugschrikt voor een beetje humor.

Verdwaalde paashaas? 

© Stephane Cardinale / Getty Images

Ook prins Jacques was niet verrukt van het gigantische konijn bij de paleistrappen. 

Troost bij mama

 © Stephane Cardinale / Getty Images

Hier komt Gabriella bij van haar Flappie-trauma, links staan neef Louis Ducruet en nichtje Camille Gottlieb, de zoon en jongste dochter van prinses Stéphanie. Geniet van alle lieve plaatjes en scroll vooral even door naar de onderste. We wéten dat prins Jacques de onschuld zelve is, maar we hebben nu eenmaal een pikzwart karakter. Als hij op zijn tweede al dit gebaar naar de kerstman maakt, gaan we de komende jaren nog dolveel plezier aan hem beleven. 

 © Stephane Cardinale / Getty Images

Jacques pakte even een momentje met een sneeuwpop.

 © Stephane Cardinale / Getty Images

Vader en zoon hebben een goed gesprek, vermoedelijk over Alberts Disney-kerstdas. 

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Gabriella pre-megakonijn, nog helemaal in haar hum op suède laarsjes. 

© Stephane Cardinale / Getty Images

Goed zo Jacques, hou je niet in. Laat de kerstman maar weten wat je van hem vindt. Wel nog even oefenen op de juiste vinger.  

Meer over Monaco

Openingsbeeld © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook