Fred over Nicolette van Dam: ‘Onze vriendschap klopt gewoon’

In een drukke wereld vol ego's (Hillywood, we kijken naar jou) is het moeilijk om échte vriendschappen op te bouw...

Lees ook

In een drukke wereld vol ego’s (Hillywood, we kijken naar jou) is het moeilijk om échte vriendschappen op te bouwen. Toch is het stylist Fred van Leer gelukt: met Nicolette van Dam klikt hij zó goed dat hij voor de vijfde keer op rij het nieuwe jaar met haar inluidt. In Beau Monde vertelt hij over hun vriendschap.

Freds nieuwe column draait compleet om de feestdagen. Zijn indrukwekkende kerstbomen(obsessie) wordt belicht, evenals hoe hij de feestdagen doorbrengt én wat zijn plannen zijn voor oudjaar. Samen met vrienden Nicolette van Dam en haar man Bas trekt hij een fles bubbels open. 

Over laatstgenoemde schrijft hij: “Een jarenlange traditie, compleet met vaste gewoontes. Zo maken we een paar dagen van tevoren met de hele groep een boottocht op de Amsterdamse grachten, met glühwein en erwtensoep. (…) Bas en Nicolette maken er echt werk van. Vorig jaar stond er een Hazes-imitator te zingen en was de tuin fantastisch aangekleed. Het is zo speciaal altijd. Al vijf jaar een van de mooiste avonden van het jaar. Dat zit ‘m niet in al die luxe, maar dat ligt aan de vriendschap. Die klopt gewoon! Dus om 12 uur proost ik op 2017, het leven en de vriendschap.”

Lees de column van Fred in de nieuwste Beau Monde. Deze editie bestel je hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook