Lief: prinses Estelle valt in slaap (in een bomvol stadion!)

Het begon allemaal nog helemaal in Zweedse juichstemming voor het vader-dochter uitje van prins Daniel en prinses Estell...

Lees ook

Het begon allemaal nog helemaal in Zweedse juichstemming voor het vader-dochter uitje van prins Daniel en prinses Estelle van Zweden (4).

Prinses Estelle heeft dit jaar heel wat te verstouwen gehad. Allereerst de komst van broertje Oscar, wat toch wel even wennen was na vier jaar een ronduit aanbeden enig kind te zijn geweest. Vervolgens moest ze van kleuterschool veranderen omdat dat qua locatie en beveiliging handiger was. En vervolgens stapte ook nog een van haar nanny’s op (en niemand weet nog waarom Katie Millington ontslag heeft genomen). Kortom, genoeg redenen voor een middagje quality time met haar vader. 

Team Zweden!

 Het duo bezocht samen een wedstrijd van het Zweedse handbalteam tegen Spanje tijdens de opening van het Europees Kampioenschap. Het prinsesje was er helemaal klaar voor: warme maillot, grijze plissérok, waaier met de Zweedse vlag erop om het team te kunnen toejuichen. Go Sverige!   

Schone slaapster

Maar of het nu de warmte was, of gewoon een bloedsaaie wedstrijd, Hare Koninklijke Hoogheid trok het niet meer. En viel in slaap in een houding waarin alleen een kleuter kan indutten. En zo te zien vond prins Daniel dat even vertederend als wij. 

Lees ook:

Openingsbeeld © PPE Agency / Nieboer

Laatste nieuws

Zie ook