Foto: is dit de nieuwe vlam van Roxeanne Hazes?

Roxeanne Hazes is na een relatie van vijf jaar weer vrijgezel. Dat werd vorige week door haar management bevestigd. De z...

Lees ook

Roxeanne Hazes is na een relatie van vijf jaar weer vrijgezel. Dat werd vorige week door haar management bevestigd. De zangeres lijkt niet te zwelgen in liefdesverdriet, ze heeft het naar verluidt weer gezellig met iemand anders! En iedereen mag het weten, want Roxeanne laat haar vermeende nieuwe vlam graag zien. 

Zijn ze een setje of gewoon vrienden? De lippen blijven stijf op elkaar, maar het is geen geheim dat Roxeanne veel tijd doorbrengt met Top Notch-collega Erik Zwennes. Hij duikt regelmatig op bij Roxeanne’s foto’s. Zo waren de twee dit weekend op een feestje, waarvan de dochter van André Hazes niet alleen een gezellige groepsfoto op Instagram deelde, maar ook een selfie van hen samen op Snapchat.

Er wordt al langer gefluisterd dat Erik de nieuwe liefde van Roxeanne is. Weekblad Party spotte de twee bij een tankstation en claimt dat ze toch echt meer zijn dan alleen collega’s. Toch blijft de band tussen Roxeanne en Erik onduidelijk, zolang ze er zelf niks over zeggen blijft het een mysterie.  

Lees ook: 

Beeld: ANP Kippa 

Laatste nieuws

Zie ook