Cute: Mini-Monaco’s al in kerststemming

Kerst begint altijd vroeg in Monte Carlo. Prinses Charlene was al aanwezig op een kerstbal en trakteerde samen met haar...

Lees ook

Kerst begint altijd vroeg in Monte Carlo. Prinses Charlene was al aanwezig op een kerstbal en trakteerde samen met haar man de Mini-Monaco’s (bijna 2) op een rondje Christmas Village.

Het prinselijk gezin opende het feestelijke kerstdorp, dat een luidruchtige liefdesbaby tussen een kerstmarkt en een kermis lijkt. Een en ander staat opgesteld op de Quai Albert 1er, aan de haven van Monaco. Dat is dicht genoeg bij het paleis om er even heen te kunnen gaan, maar ver genoeg weg om er geen geluidsoverlast van te hebben. Er zijn natuurlijk grenzen aan wat je als royal aan volksvermaak kunt verdragen. 

Onder de indruk 

© Palais Princier

Charlene droeg haar jeans in haar favorieten Stuart Weitzman laarzen met daarop haar Michael Kors jasje.  Ze had de kinderen lekker warm ingepakt. Prinses Gabriella (met strikjes in de nationale kleuren in haar haar) en prins Jacques (op witte sneakers) waren behoorlijk onder de indruk van alle lichtjes en muziek, maar lieten zich toch verleiden om een paar attracties te testen.

© Palais Princier

© Palais Princier

© Palais Princier

Lees ook

Openingsbeeld © Pascal Le Segretain / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook