Wat is prinses Aiko van Japan veranderd!

Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van prinses Aiko heeft het keizerlijke hof nieuwe foto's vrijgegeven. En we moest...

Lees ook

Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van prinses Aiko heeft het keizerlijke hof nieuwe foto’s vrijgegeven. En we moesten echt even twee keer kijken, zo anders ziet ze eruit.

De prinses poseert in het vertrouwde sfeervolle decor van het Togu Paleis in Tokio. Op de ene foto zit ze zogenaamd lekker spontaan met haar vader kroonprins Naruhito te kletsen over een schoolreisje. Op de andere heeft ze een nieuwe aanwinst op schoot: het kroonprinselijk gezin is sinds kort uitgebreid met ↓ een poesje. En nu zijn we heel benieuwd wat de keizerlijke honden daarvan vinden. 

Zorgen om gezondheid

© Imperial Household Agency of Japan

Anyway, Aiko lijkt in een paar maanden tijd de hoogte in te zijn geschoten en ziet er opeens meer uit als een echte puber, dan als het schoolmeisje dat ze eerder dit jaar nog was. Nu hopen we maar dat het dit is en niets te maken heeft met het rondje ziekenhuis dat de prinses eerder dit jaar wegens ‘uitputting’ maakte.  Volgens het hof gaat het goed met haar en gaat ze inmiddels ook weer gewoon naar school. Ter vergelijking: zo ↓ zag Aiko er in maart 2016 uit: 

© Imperial Household Agency of Japan

Lees ook: 

Openingsbeeld © Imperial Household Agency of Japan

Laatste nieuws

Zie ook