Oei: Prins William ligt zwaar onder vuur

Prins William laat zich als royal bijna nooit uit over zijn privéleven. In een Vietnamese talkshow laat hij zich...

Lees ook

Prins William laat zich als royal bijna nooit uit over zijn privéleven. In een Vietnamese talkshow laat hij zich tóch verleiden. Hij is voor zijn doen erg openhartig en doet een aantal onthullende uitspraken over het vaderschap. En dat wordt hem niet in dank afgenomen. 

Prins William is in Vietnam om te spreken over de bescherming van bedreigde diersoorten. Tussendoor heeft hij nog tijd om aan te schuiven bij een plaatselijke talkshow. De man van hertogin Kate geeft toe dat hij het vaderschap soms wel lastig vindt. “Ik heb er weleens mee geworsteld”, zegt hij. “Er zijn fantastische hoogtepunten en fanstastische dieptepunten.” Bijzonder, want hij zegt meestal niet veel over zijn privéleven. 

De kans is echter klein dat de royal nog eens uit de school klapt. Veel Britten zijn namelijk niet blij met de uitspraken van prins William. Als rijke royal heb je toch helemaal niks te klagen? De verontwaardiging is dan ook groot. Ze vinden dat prins William helemaal niet kan weten hoe het is om het moeilijk te hebben. Wat de verontwaardigde Britten nog meer te zeggen hebben, zie je hieronder: 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook