Gerard Joling neemt drastische maatregelen voor de Toppers

Jezelf klaarstomen voor de Toppers is niet een kwestie van zorgen dat je stem oké is. Nee, je moet ook fit zijn....

Lees ook

Jezelf klaarstomen voor de Toppers is niet een kwestie van zorgen dat je stem oké is. Nee, je moet ook fit zijn. Daarom heeft über Topper Gerard Joling drastische maatregelen genomen om in shape te raken. “Mijn grootste probleem is dat ik er aanleg voor heb”, schrijft de Telegraaf op.

Met alleen al zes concerten op de planning voor hun kerstshow wordt de komende maand druk voor Gerard en zijn mede Toppers. Het wordt niet alleen flink repeteren, maar ook gezond leven. Iets waar de zanger al 30 jaar tegenaan loopt, zo vertelt hij aan de Telegraaf. 

“Ik zit 30 jaar in het vak en al die jaren is mijn gewicht het grootste probleem geweest. Mijn woonkamer hangt vol met foto’s, op de een heb ik een plofkop en op de ander een mager bekkie. Mijn grootste probleem is, dat ik er aanleg voor heb, dat hebben mijn zuster en broer ook. Als ik mijn moeder zie van 87, die is om door een ringetje te halen. Dan zeg ik weleens, wat ben ik jaloers op je taille”, zou Gerard verteld hebben.

Des te meer reden heeft hij nu om hard aan zijn gezonde lifestyle te werken. Daarvoor zou hij zelfs de alcohol laten staan op aanraden van zijn personal trainer:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook