Adam Curry klapt uit de school over scheiding met Patricia en Micky

Tijdens zijn financiële hoogtijdagen was Adam Curry getrouwd met Patricia Paay en vanaf 2012 met actrice/fotografe...

Lees ook

Tijdens zijn financiële hoogtijdagen was Adam Curry getrouwd met Patricia Paay en vanaf 2012 met actrice/fotografe Micky Hoogendijk. Beide huwelijken liepen op de klippen en waar zijn ex-vrouwen wel een boekje wilden open doen over hun huwelijk en de breuk, deed Adam dat zelden. Tot nu. In een interview met Peter van der Vorst laat hij zich uit over die periodes.

Ooit woonde Adam in een kasteel, nu zijn er andere tijden aangebroken. “Veel geld hebben is écht een gezeik”, vertelt hij. Hij verdiende een vermogen van 60 à 70 miljoen bij elkaar als internetondernemer en van dat geld heeft hij samen met Patricia destijds goed geleefd. Maar dat geld? “Dat is irrelevant voor mij.”

Zodra het onderwerp Patricia wordt aangesneden in het interview biecht Adam het één en ander op. Niet alleen heeft ze een deel van het vermogen uitgegeven en probeerden ze een cosmeticalijn op te zetten wat veel geld kostte, ook vertelt hij dat Patricia wel wilde rentenieren, maar dat Adam dat niet zag zitten. Want ondanks dat hij het probeerde, merkte hij dat hij er nog niet klaar voor was. Hun leeftijdsverschil speelde hier mogelijk een rol bij. Uiteindelijk gingen Adam en Patricia uit elkaar en besloot hij om een huwelijk met zijn nieuwe vriendin Micky een kans te geven. 

Dat huwelijk ging een paar jaar goed, maar volgens Micky is er een vertrouwen verbroken, waardoor ze niet met deze man verder kon. Wat Micky hiermee bedoelt schijnt Adam nog steeds niet te weten. Hij houdt het er maar bij dat ze niet geschikt voor elkaar waren en daarmee lijkt het hoofdstuk Micky afgesloten.

Bekijk hier fragmenten van het interview:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook