‘Hertogin Kate blij met Harry’s nieuwe vriendin’

Meghan Markle ontvluchtte haar stad Toronto - en liet daarmee hordes paparazzi achter - door prins Harry op te zoeken in...

Meghan Markle ontvluchtte haar stad Toronto – en liet daarmee hordes paparazzi achter – door prins Harry op te zoeken in Londen. En naar verluidt is schoonzus en niemand minder dan de hertogin van Cambridge maar al te blij met de ‘nieuwe aanwinst’ voor de Britse royal family, zo wordt beweerd.

Ondanks de drukke schema’s van Meghan en Harry hebben de twee tortelduifjes toch tijd gevonden om elkaar te zien. Ze verliet daarvoor Toronto om hem op te zoeken in Kensington Palace en de geruchten gaan dat Meghan zelfs al een deel van de schoonfamilie heeft ontmoet. Het andere gerucht luidt dat Kate ’thrilled’ en ‘delighted’ is met de komst van Meghan in Harry’s leven.

“Kate is verrukt dat Harry eindelijk een vriendin heeft gevonden die een blijvertje lijkt.” Daarnaast zou Kate haar best doen om Meghan te helpen wennen aan het feit dat ze nu een relatie met een royal heeft. Want als iemand veel ervaring heeft, dan is het Kate wel. Zij heeft net als Meghan veel media-aandacht gekregen toen bekend werd dat zij William aan de haak had geslagen. De twee zijn inmiddels meer dan een decennium samen, dus Kate kan Meghan ongetwijfeld het één en ander vertellen over het daten van een royal. Zo zou Kate ‘het beste willen’ voor haar schoonbroertje en Meghan zou wel ‘in het plaatje passen’.

De hertogin heeft zich overigens niet in een officieel statement uitgelaten over Harry’s nieuwe vriendin en de vraag is of ze dat überhaupt gaat doen. Tot die tijd moeten we het doen met de geruchten…

Beeld: Getty Images Bron: Dailymail.co.uk

Laatste nieuws