Voormalige koninklijke butler klapt uit de school over Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle houden de gemoederen bezig. De woordvoerder van het Britse koninklijk huis laat niets los,...

Prins Harry en Meghan Markle houden de gemoederen bezig. De woordvoerder van het Britse koninklijk huis laat niets los, maar de voormalige butler van de royals heeft wel wat inside information om te delen. De relatie is volgens hem een stuk serieuzer dan wij denken. 

Het lijkt erop dat Meghan toch echt een goede kans maakt om de nieuwe hertogin te worden! Naar verluidt neemt Harry zijn nieuwe liefje mee naar het kerstdiner. Grant Harrold, de voormalige butler van de Britse royals, claimt dat het ontzettend serieus is tussen de twee. Hij bevestigt niet alleen dat ze stapelverliefd zijn op elkaar, maar zegt ook dat ze van elkaar houden!

“Harry houdt van haar en zij van hem. Dat is alles wat telt in de ogen van de Queen en prins Charles. Ik zie geen reden waarom Meghan niet de ware zou kunnen zijn”, zegt Grant. Harry’s oma en vader hebben het stel hun goedkeuring gegeven. Ze zouden ook geen problemen hebben met Meghans pikante scènes in Suits. “Maar ze moet wel opletten op hoe ze zich gedraagt”, aldus Grant. 

Opvallend is dat Grant groen licht heeft gekregen van Clarence House om dit interview te geven. Kensington Palace wil niets zeggen over de relatiestatus van de prins, maar ontkent het gerucht ook niet. 

Meer royalty:

Beeld: Getty Images | Bron: dailymail.co.uk

Laatste nieuws