‘Prins Harry heeft een nieuwe vriendin’ en zo ziet ze eruit

Hij is knap, machtig, charmant en... vrijgezel! Prins Harry was de meest felbegeerde vrijgezel ter wereld, maar hij lijk...

Lees ook

Hij is knap, machtig, charmant en… vrijgezel! Prins Harry was de meest felbegeerde vrijgezel ter wereld, maar hij lijkt nu toch van de markt te zijn. Verschillende media weten het zeker: de Britse royal is als een blok gevallen voor actrice Meghan Markle.

Na Ellie Goulding en Margot Robbie wordt Harry wéér aan een Hollywoodster gelinkt. De prins zou hoteldebotel zijn van Meghan, die we kennen uit de Amerikaanse serie Suits. En het schijnt serieus te zijn, verschillende media berichten dat de tortelduifjes al zes maanden samen zijn. 

Harry en Meghan zouden elkaar hebben leren kennen in Toronto, tijdens de lancering van de Invictus Games, internationaal sportevenement voor gewonde militairen. Daar sloeg de vonk naar verluidt over. “Ze doen rustig aan en genieten erg van elkaars gezelschap. maar de vonk is duidelijk tussen hen overgeslagen”, meldt een bron tegen over Britse media.

Volgens Daily Express en Sunday Times is Harry tot over zijn oren verliefd en gelukkiger dan hij ooit is geweest. Wordt Meghan de volgende hertogin? We horen het ongetwijfeld snel genoeg!

Lees ook:

Beeld: Getty Images 

Laatste nieuws

Zie ook