Roxeanne Hazes weer gespot in botoxkliniek

Roxeanne Hazes is absoluut niet de beroerdste om toe te geven dat ze weleens aan haar lichaam heeft laten sleutelen. Afg...

Roxeanne Hazes is absoluut niet de beroerdste om toe te geven dat ze weleens aan haar lichaam heeft laten sleutelen. Afgelopen zomer deed Rox daar nog een boekje open in Beau Monde. Niet alleen haar lippen zijn niet helemaal natuurlijk, ook haar borsten werden onder handen genomen. Maar daar blijft het niet bij, want samen met vriendin en YouTuber Monica Geuze stapte ze naar haar kliniek in Amstelveen voor een bezoekje.

Opgroeien met een bekende vader, altijd alle ogen op jou gericht… De prachtige Roxeanne heeft ook weleens haar onzekere momenten. Ze vertelde destijds aan Beau Monde: “Ik was altijd al tevreden, maar ik vond mijn dunne lippen niet mooi. Ik ben een flinke griet, maar had vroeger geen borsten. Dan moet je de natuur natuurlijk wel een handje helpen!” Eerlijke uitspraken van de Hazes-telg, dus. Waar de meeste BN’ers liever hun ingrepen geheim houden, stelt Rox zich juist transparant op.

Zo liet ze zich door Monica filmen terwijl de twee samen in spanning aan het wachten waren op hun ingrepen. Alhoewel, het is niet hélemaal duidelijk of en zo ja, wat, ze heeft laten doen, maar zenuwachtig was ze wel. Bekijk hier de beelden:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws