Thomas Berge laat zijn leven met Myrthe officieel achter zich

Het leven van Thomas Berge is de afgelopen maanden flink veranderd. Deze zomer werd bekend dat de zanger en Myrthe Myliu...

Lees ook

Het leven van Thomas Berge is de afgelopen maanden flink veranderd. Deze zomer werd bekend dat de zanger en Myrthe Mylius hun eigen weg gaan. Veel last van liefdesverdriet hebben de twee niet gehad, ze hebben beide weer een nieuwe relatie. Nu heeft Thomas nog een beslissing gemaakt waarmee hij zijn ‘oude’ leven officieel achter zich laat. 

Thomas heeft de deur van zijn oude huis dicht getrokken en is verhuisd naar Vinkeveen. Een rustige plek waar hij zich enorm thuis voelt na een roerige periode. Hiermee heeft hij zijn leven met Myrthe helemaal afgesloten. Hoewel de breuk pijnlijk blijft, kunnen de twee goed met elkaar overweg. Myrthe is zelfs al op bezoek geweest! “We hebben koffie en een wijntje gedronken”, onthult de blonde zanger aan Shownieuws. 

Hij is ook weer gelukkig in de liefde. Thomas is als een blok gevallen voor Cassidy Roeks. Het is serieus, want er zijn plannen dat Myrthe en Cassidy elkaar binnenkort ontmoeten. “Dat willen ze allebei”, aldus Thomas. Meer over Thomas en zijn nieuwe stulpje zie je in de onderstaande video:

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook