Dirk Zeelenberg: “Ik had een vader die sloeg”

Werp een blik op Dirk Zeelenberg en je ziet een volwassen man die het helemaal gemaakt lijkt te hebben. Toch ging het he...

Werp een blik op Dirk Zeelenberg en je ziet een volwassen man die het helemaal gemaakt lijkt te hebben. Toch ging het hem niet altijd voor de wind. In zijn jeugd bijvoorbeeld. Aan Bridget Maasland en RTL Boulevard vertelt hij over die moeilijke periode.

Met een lieve vrouw, drie prachtige kinderen en een fijne carrière lijkt het op dit moment goed te gaan met Dirk, maar het was heus niet altijd zo makkelijk. In zijn boek Niet Bepaald Een Succesverhaal belicht hij dertien belangrijke momenten uit zijn leven en beschrijft hij wat hij daarbij voelt. Bridget sprak met hem over het boek en wat de lezer daarvan kan verwachten. 

Op die laatste vraag wil Dirk best antwoord geven. Hij vertelt meteen eerlijk dat hij een vader had die sloeg, ouders die hem niet zagen en dat het gezin compleet uiteengevallen was. Mét verstrekkende gevolgen voor iedereen. Zijn verhaal komt ongetwijfeld bij velen hard binnen, maar Dirk schreef het met een doel: om een achtergrondverhaal te geven waardoor duidelijk is wat hij nu in het leven doet en wie hij geworden is. Een emotioneel verhaal, dus. Het heeft ook mooie dingen gebracht, want zo is het zijn missie om een goede en liefhebbende vader te zijn voor zijn kinderen. 

Suus, de echtgenoot van Dirk, vertelt dat het een heel rauw verhaal is en dat het ‘is zoals het is’. Ondanks het emotionele verhaal heeft ze niet meer dan lof voor haar man die er is voor haar kinderen. De twee zijn inmiddels 11 jaar getrouwd.

Bestel het boek ‘Niet Bepaald Een Succesverhaal’ hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

 

Laatste nieuws