Doutzen Kroes showt afgetrainde buik en ze ziet er waanzinnig uit

Doutzen Kroes bevindt zich - een tikkeltje ongewoon wellicht - in Parijs voor Fashion Week. Note: vaak hoeven modellen m...

Lees ook

Doutzen Kroes bevindt zich – een tikkeltje ongewoon wellicht – in Parijs voor Fashion Week. Note: vaak hoeven modellen met het kaliber à la Doutzen niet meer runways af te lopen, maar voor designers als Isabel Marant en Olivier Rousteing (Balmain) maakt onze Friese schoonheid graag een uitzondering. En hallo: wat ziet ze er waanzinnig uit!

Want heel eerlijk, je ziet helemaal niet aan het jonge figuur van Doutzen dat ze al twee kinderen op de wereld gezet. Sterker nog, Doutzen lijkt wel strakker in haar vel te zitten dan ooit tevoren. Het topmodel is een mooi voorbeeld van strong is the new skinny en laten we hopen dat ze hier de jonge generatie mee inspireert. Ze rockt Parijs in ieder geval als geen ander en we snappen wel dat alle ogen op onze Doutzen gericht zijn bij de show van PUMA en Rihanna. Je hoeft maar een blik op haar blokjesbuik te werpen en je wil spontaan de sportschool induiken.

Bekijk hier de foto:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook